Jonas Corap

Gabriel Jesus: Vi skal fortsætte vores spil

Arsenal har i øjeblikekt en føring på otte point ned til Manchester City, dog har Arsenal spillet en kamp mere.
Arsenal sikrede sig i weekenden sejren imod Crystal Palace, da de vandt 4-1, og dermed øgede de deres forspring til otte point ned til Manchester City på andenpladsen. Med ti kampe tilbage i sæsonen så skal ’The Gunners’ stadig gøre arbejdet færdigt. Gabriel Jesus som blev hentet til Arsenal fra Manchester City i sommerens transfervindue ved alt om at gøre arbejdet færdigt fra sin tid i Manchester, og brasilianeren siger:

- Lige nu er det i min optik den bedste del af sæsonen, når der er en masse afgørende og store kampe både ude og hjemme. Nu er tiden inde til, at vi skal fortsætte vores spil, ikke ændre os, og at stå sammen som hold. Holdet gør det så godt, og der er ikke en bestemt spiller som er nøglespilleren her. Alle er samlet som et hold. Da jeg blev skadet så overtog Eddie Nketiah pladsen og gjorde det godt. Efterfølgende tog Leandro Trossard rollen godt. Alle i klubben er en samlet enhed. For at blive mester af denne store turnering skal man ikke kun bruge 11 spillere.

Jesus sad ude i tre måneder med en knæskade, som han pådrog sig til VM i Qatar, hvilket resulterede i, at han skulle opereres. Han var dog stadig involveret i klubben under denne periode, hvor han stadig følte sig inkluderet på trods af sin skade:

- Jeg var skadet, men alligevel følte jeg mig involveret. Jeg havde det som om, at jeg skulle tale og forsøge at hjælpe mine holdkammerater ved at tale og se kampene. Gennem mit liv har jeg altid ønsket at hjælpe så mange, som jeg kan. Også min familie heriblandt min kone, min datter, min mor, mine brødre, mine søstre og mine venner har hjulpet mig meget under skadesperioden. Også dem i klubben har hjulpet mig meget for eksempel spillerne, personalet og manageren.

- Jeg tror, at det vigtigste var mit sind, og at jeg var fokuseret. Det er ikke nemt at sidde ude med en skade. Det var en lang og slem skade. Jeg foretrækker at være på banen, løbe rundt og hjælpe mine holdkammerater. Fansene har hele tiden været gode ved mig og hjulpet mig. Måden de tiljublede mig på i min retur imod Fulham var fremragende, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg ønsker at betale dem tilbage på banen.

Jesus har siden sin retur fået to indhop i Premier League, og han har startet en enkelt gang i Europa League.