Spanien: La Liga
FT
2 - 1
(1 - 1)
Barcelona
Real Madrid
R. Araújo (9), S. Roberto (45), F. Kessié (90)
Kent Christensen

Ancelotti: Jeg vil blive i klubben resten af mit liv

Den italienske succestræner, Carlo Ancelotti, har stået i spidsen for flere af verdens allerstørste klubber, men hvis det stod til ham, ville han blive i Real Madrid resten af sit liv.
Real Madrid har haft en ganske forventelig sæson hidtil, da de har kæmpet med om alle titler, hvoraf den eneste, der indtil videre har glippet, er supercuppen, som de tabte til ærkerivalen, FC Barcelona. Hovedstadsklubben har dog stadig mulighederne for at hente succes i både Champions League, Copa del Rey og sidst men ikke mindst, LaLiga – her halter de dog bagefter med ni point op til førstepladsen, hvor FC Barcelona er placeret.

I morgen aften får Real Madrid dog muligheden for at indskærpe afstanden til rivalklubben på førstepladsen, hvis de formår at hente point på Camp Nou i en kamp, der kan være skæbnesvanger for deres mesterskabsmuligheder. Mange forventer, at Real Madrid hver sæson skal vinde titler, og på den måde kan kampen i morgen være alt afgørende for Carlo Ancelottis skæbne i klubben, men hvis det stod til ham, så ville han altid blive, som han udtaler forud for El Clasico-opgøret:

- Det er en beslutning som klubben skal tage, ikke mig. Jeg har sagt mange gange, at jeg vil blive i klubben i resten af mit liv, men det er ikke muligt. Klubben vil afgøre i slutningen af sæson, hvad der skal ske. Jeg vil gerne blive, og jeg håber, det sker, men hvad klubben beslutter, er ikke vigtigt for mig, da jeg nyder hver dag. Hvis klubben vil have mig i tre måneder mere, så nyder jeg de tre måneder – og det samme gælder, hvis det er tre år. Det endegyldige er, at jeg vil takke klubben, for det liv det har givet mig.