Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

RB Leipzig-talent fravælger England

Selvom Josko Gvardiol tidligere har sagt, at han vil spille Premier League en dag, så tyder det på, at det ikke bliver til sommer.
Som kun 21-årig kan Josko Gvardiol vælge og vrage mellem de klubber han vil til. Efter sigende skulle Real Madrid, Manchester United, Chelsea og Manchester City alle have udtrykt deres interesse i den store midtstopper. RB Leipzig kan dog vise sig svære at handle med, efter at de i sommer afslog et tilbud fra Chelsea på hele 77 millioner pund (ca. 653 millioner kr.).

Efter et flot VM med Kroatien og en god sæson med RB Leipzig, som lige nu ligger på en flot 3 plads i Bundesligaen, så kan man ikke forestille sig prisen skulle være faldet. Gvardiol skulle dog ifølge en rapport fra 90min.de have besluttet sig for hvor han vil hen, og det bliver ikke England. Ifølge rapporten så har han valgt at tage til den spanske hovedstad og tilslutte sig Real Madrid.

Hvis RB Leipzig beslutter sig for at sælge til sommer, kan de regne med at få en god sjat penge for Gvardiol, da han stadig er på kontrakt til 2027. I sommeren 2021 hentede RB Leipzig ham fra Dynamo Zagreb og betalte i omegnen af 20 millioner euro (ca. 150 millioner kr.), og de kan derfor forvente at få, som minimum, 4 gange deres investering tilbage.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER