Andreas Wohlers-Herbert

Cristiano Ronaldo får genvalg af den nye portugisiske landstræner

Selvom den efterhånden 38-årige superstjerne ikke længere spiller i Europa, så er han stadig blevet udtaget til det portugisiske landshold.
Efter VM i Qatar annoncerede det portugisiske fodboldforbund, at man stoppede samarbejde med den EM-vindende træner Fernando Santos. Det betød selvfølgelig, at der skulle findes en ny en af slagsen, og det blev den tidligere Everton og belgiske landstræner Roberto Martinez.

Og til en dels overraskelse har den spanske træner altså valgt, at Cristiano Ronaldo skal med til Portugals kommende EM-kvalifikationskampe, på trods af at han nu spiller på et væsentligt lavere klubniveau, end hvad tidligere var tilfældet.

Det er også iøjnefaldende fordi, Cristiano Ronaldo viste sig som noget nær en hæmsko for sit landshold, da Portugal var til VM i december, og holdet spillede markant bedre uden den efterhånden ikoniske angriber på banen.

Megastjernen har dog ikke ligget på den lade side, siden sit skifte til Al-Nassr i Saudi Arabien. Den tidligere Real Madrid og Manchester United-bomber har faktisk præsteret rigtig fint i sin nye klub, og han er indtil videre noteret for otte mål og to assist i ti kampe for klubben.