Andreas Wohlers-Herbert

Chelsea lurer på kæmpetalent

Chelseas nye ejer Todd Boehly har vist, at han ikke er bange for at bruge penge, og det ligner, at investeringen fortsætter til sommer.
Mange navne er sat i forbindelse med et skifte til Chelsea til sommer, og et navn der bliver varmere og varmere er den talentfulde Southampton-spiller Roméo Lavia. Belgieren skiftede til sydkysten fra Manchester City i sommer, og allerede dengang var Chelsea på jagt efter midtbanespilleren.

Faktisk fik Chelsea ifølge TalkSport et bud afvist på Roméo Lavia, kort tid efter at den unge belgier var skiftet til Southampton. Men Chelsea skulle angiveligt være klar til at forsøge igen til sommer, hvor der er en hvis chance for, at den ombejlede midtbanespillers klub ikke længere er at finde i den bedste engelske række.

Skulle Southampton rykke ned, er der nok ingen tvivl om, at det blot 19-årige stjernefrø skal væk fra klubben. Udover Chelsea har klubber som Liverpool og Arsenal også været nævnt i forbindelse med Roméo Lavia, og faktisk har der også været interesse fra hans gamle arbejdsgiver Manchester City.

Roméo Lavia har optrådt 23 gange for Southamptons førstehold, hvor han har imponeret alt og alle med sit overraskende høje niveau.