Kent Christensen

Arteta: Det er en grim skade

Mikel Arteta og Arsenal har haft en god sæson, og i morgen skal de fortsætte de gode takter, men det bliver uden deres unge profil, Eddie Nketiah.
Arsenal har spillet en sæson over al forventning – de ligger øverst i Premier League med fem point ned til Manchester City på andenpladsen, og derudover er de med i Europa League ottendedelsfinalerne, hvor de i morgen skal forsøge at avancere mod Sporting Lissabon i returkampen på Emirates Stadium i London.

Første kamp endte 2-2 i Portugal, så der er alt at spille for – for begge hold. Omvendt Arsenals hjemlige succes, så ser det ikke tilfredsstillende ud for den portugisiske hovedstadsklub, der i øjeblikket må se sig selv placeret på en skuffende fjerdeplads med 15 point op til førstepladsen i den portugisiske liga. Heldigvis for Sporting Lissabon, så har de muligheden for at råde bod på de dårlige takter, ved at avancere på den europæiske scene, og måske bliver det nemmere grundet Eddie Nketiahs skade.

Eddie Nketiah spillede en vigtig rolle for Arsenal i starten af året, da Gabriel Jesus var skadet og blev opereret i december – og i den brasilianske stjernespillers fravær brillierede den unge englænder, hvor han scorede et par vigtige mål for det titeljagende tophold. Dog faldt niveauet, og det har siden vist sig at være grundet en skade, der ifølge Arsenal-manager, Mikel Arteta, kommer til at holde ham ude af endnu en kamp:

- Vi er nødt til at være tålmodige. Det var en grim skade, og han har en stor udfordring foran ham, det kunne dog have været værre. Han kan være ude i et par uger mere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER