Fodbold nyheder

Zlatan Ibrahimovic skal spille landsholdsfodbold som 41-årig

Af Kent Christensen

Den aldrende svenske stjernespiller, Zlatan Ibrahimovic, er udtaget til den svenske landsholdstrup i en alder af 41.
Article image
Sverige har længe ikke haft det helt store at juble over i landsholdsregi, men som svensk fodboldfan har man længe kunne glæde sig over deres egen nationalhelt, Zlatan Ibrahimovic, som i en alder af 41 år, nok engang bliver udtaget til landsholdstruppen – denne gang i forbindelse med EM kvalifikationskampene, der står for døren, når Sverige senere på måneden skal møde Belgien og Azerbaijan i de to første kvalifikationskampe forud for EM 2024.


Zlatan Ibrahimovic spiller til daglig i AC Milan, hvor han i sidste sæson kunne fejre Serie A-titlen med den italienske storklub, der endelig fik hul på bylden i forhold til at vinde det prestigefyldte mesterskab, som de ikke havde vundet siden 2011 – mesterskabet blev deres 20’ende af slagsen, og her scorede Zlatan Ibrahimovic otte mål i ligaen.

Spørgsmålet er så, om man kan komme til at se ham på banen i kvalifikationskampene, eller om han er med som moralsk opbakning? – Det er trods alt over et år siden, han sidst spillede, men hvis man spørger den svenske landstræner, Janne Andersson, så er der gode chancer for spilletid til den 41-årige fodboldlegende:

- Vi har haft løbende kontakt under hans skadesperiode. Han har haft det tilpas godt efter sine indhop, at han kan bidrage på banen. Hans personlighed og lederskab er godt uden for banen, men tanken er, at han skal bidrage på banen. Ellers havde jeg ikke udtaget ham.


Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik