Fodbold nyheder

Real Madrid-stjerne:
Hvis de vil have mig ud af Madrid… så må de slå mig ihjel!

Af Anton Kirkegaard

Federico Valverde har udtrykt sin loyalitet over for Real Madrid på dramatisk vis.
Article image
Ritzau-Scanpix
D.22 juli 2016 fyldte Federico Valverde 18 år og i fødselsdagsgave fik han en Real Madrid-trøje. Det skete da den spanske storklub 37 millioner kroner på at hente teenageren væk fra sin ungdomsklub Penarol. Valverde er i dag 24 år gammel og har taget store skridt siden sin ankomst til den spanske hovedstad. Han har i alt repræsenteret Real Madrid 188 gange, hvilket er formidabelt for en spiller i hans alder. Den løbestærke uruguayaner er blev fast mand på det succesfulde Real Madrid-hold og er ifølge Transfermarkt værd 745 millioner kroner.


Det virke til at være et lykkeligt ægteskab mellem Valverde og Real Madrid. Spilleren selv har tilkendegivet sin kærlighed og loyalitet over for Real Madrid.

- Hvis de vil have mig ud af Real Madrid... så må de slå mig ihjel, det siger Valverde ifølge Fabrizio Romano.

Valverde nærer stor tiltro fra sin træner Carlo Ancelotti, som gav et interessant løfte tilbage i september.

- Jeg har fortalt Fede Valverde, at hvis han ikke scorer mindst 10 mål i denne sæson... vil jeg rive min trænerlicens i stykker og gå, sådan lyder det fra Ancelotti ifølge Fabrizio Romano.

Heldigvis For Real Madrid og Ancelotti har Valverde leveret målene. Han har scoret 12 mål i sine i alt 40 optrædener for Real Madrid i denne sæson.

Mere om Federico Valverde

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik