Kent Christensen

Newcastle vil hente LaLiga-stjerne til sommer

Newcastle har et godt øje til en LaLiga-profil, som spillede i England for blot et halvt år siden.
Newcastle fik for et års tid siden nye superrige ejere til klubben, der havde økonomiske midler nok til at stable et europæisk superhold sammen – men grundet lovpligtige økonomiske begrænsninger, har klubben været nødsaget til at være småpåpasselige med at købe til højre og venstre. Det har dog ikke ændret på, at der rent sportsligt er sket en enorm fremgang i den nordengelske fodboldklub, der i øjeblikket ligger placeret på en femteplads i Premier League med gode muligheder for at overhale Tottenham på fjerdepladsen, da de har spillet to færre kampe.

Derudover fik Newcastle en gylden mulighed i søndags – nemlig at vinde klubbens første titel siden 1955, det blev dog ikke en let dans på roser, da de måtte gå til kende med sølvmedaljer til årets Carabao Cup mod Manchester United, som i stedet måtte føle glæden af at have vundet første titel i seks år. Men måske kan flere transfers forøge chancerne for titelfangst hos nordenglænderne til sommer?

FC Barcelonas nyligt-hentede kantspiller, Raphinha, der blev hentet fra Leeds i sommers, er seneste transferrygte til Newcastle, som efter sigende har den 26-årige brasilianer som deres førsteprioritet, når de til sommer endnu engang får chancen for at forstærke klubben, der står med et astronomisk højt transferbudget til rådighed.