Fodbold nyheder

Messi kan genforenes med to tætte venner i Inter Miami

Af Kent Christensen

Den amerikanske MLS-klub, Inter Miami, kan muligvis blive forstærket, hvis det lykkedes dem at hente tre store stjerner i Europa.
Article image
Inter Miami er utallige gange blevet kædet sammen med nogle af fodboldverdenens helt store fodboldnavne, da ejerne af klubben gentagne gange har givet udtryk for, at de hellere end gerne vil forsøge at hente de stjernespillere i Europa, der nærmer sig sidste salgsdato – her er det største navn utvivlsomt Lionel Messi, som flere gange er blevet rygtet til den amerikanske MLS-klub.


David Beckham, der er blandt ejerne i Inter Miami, har flere gange udtalt sig i positive vendinger om den argentinske verdensstjerne, og ifølge det italienske sportsmedie, ’Calciomercato’, skulle David Beckhams MLS-klub, Inter Miami, nu også være interesseret i at hente et par af Lionel Messis kammerater, for at gøre et skifte mere attraktivt for den aldrende argentiner, der dog stadigvæk ofte viser sine fodboldkvaliteter fra sin bedste side.

Inter Miamis transfermål er at få hentet Di Maria i Juventus og Sergio Busquets i FC Barcelona – begge spillere har en kontrakt, der udløber til sommer, og det samme gælder Lionel Messi i Paris Saint-Germain. Om det kan lade sig gøre at hente tre store verdensstjerner til USA må kun tiden vise, og i så fald vil det være et kæmpe løft for fodbolden i USA, der stadig ikke betragtes som værende den største sport i landet.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik