Fodbold nyheder

Fabregas storroser Barca-duo

Af Jonas Corap

Cesc Fabregas roser Gavi og Pedri, som i denne sæson har været vigtige profiler for FC Barcelona.
Article image
20-årige Pedri og 18-årige Gavi har i denne sæson været imponerende for FC Barcelona, hvor de begge er startere på holdet. Det har ført til sammenligninger med Andres Iniesta og Xavi, og den tidligere Barcelona-spiller Cesc Fabregas roser overfor Cadena Ser, spillerne som brillerer på trods af støjen omkring dem:


- Presset er på dem fordi, at de spiller meget godt. Spil godt, og der vil altid være et pres. Jeg kan ikke benægte de mange sammenligninger med Xavi og Iniesta, hvilket mange Barcelona-fans drømmer om. De er unge, men de har allerede en masse erfaring, hvorfor ikke putte mere pres på dem? Jeg tror ikke engang, at de vil bemærke det.

Fabregas havde også rosende ord om sin tidligere holdkammerat Xavi, som i denne sæson har ført klubben tilbage til toppen i denne sæson som klubbens cheftræner:

- Man ser ting, som man ikke har set i mange år. Jeg tror, at han vil sige at tingene stadig skal forbedres, men jeg synes, at der allerede er sket meget i klubben i forhold til forbedring.

35-årige Fabregas spillede sammen med Xavi i Barcelona mellem 2011 og 2014, hvor han var en vigtig profil på holdet. Han spiller nu i Italien for Como i Serie B.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik