Niklas Gerster

DBU pokalen – Flest titler

På denne Kristi himmelfartsdag finder vi ud af, om det bliver AaB eller FC København, der får lov til at hæve trofæet i den traditionsrige pokalturnering. Men hvilke klubber har egentlig vundet trofæet flest gange i tidens løb?
FC København og AaB brager klokken 17.00 i dag sammen i dette års pokalfinale i Parken. Det er to af de store sværvægtere i dansk klubfodbold, og begge mandskaber har også vundet pokalturneringen flere gange.

Men hvilke danske klubber har egentlig haft størst succes i den traditionsrige turnering, som er blevet spillet siden 1954? Indkast.dk giver dig her et overblik over, hvem der har vundet pokalen flest gange:

Seneste titel: 1963

Der har således været hele 24 forskellige vindere af pokalturneringen i løbet af de 68 finaler, som hidtil er blevet spillet.

”De Hviie” fra Aarhus topper trofætronen, men FC København kan med en ny titel komme op på siden af dem, hvis hovedstadsklubben formår at vinde deres niende titel til eftermiddag.

AaB har et mere sparsomt trofæskab, hvad pokalturneringen angår, og jagter deres fjerde titel. Pokalbraget kan ses på DR1, DRTV eller Viaplay. Hvem løber mon med hæderen i år?