Fodbold nyheder

Transferguru:
Chelsea sender stortalent afsted på lejeaftale

Af Andreas Wohlers-Herbert

Chelseas trup flyder nærmest over med store talenter, og det betyder, at der ikke kan være spilletid nok til alle. Derfor har London-klubben nu sendt et af de store talenter væk på leje.
Article image
I januar hentede Chelsea flere offensive kræfter til holdet, og en af dem er den unge brasilianske defensive midtbanespiller Andrey Santos. Men med navne som Kante, Mount, Fernandez og Loftus-Cheek, der alle sammen kan udfylde rollen på den centrale del af midtbanen, så var der altså ikke lige umiddelbart plads til den unge brasilianer.


Derfor bliver han, ifølge Fabrizio Romano, sendt en tur på leje til sin gamle klub Vasco da Gama, hvor Andrey Santos spillede inden skiftet til England. Det så ellers ud til, at den 18-årige spiller var på vej til Palmeiras, men forhandlingerne med den brasilianske storklub skulle angiveligt være kollapset.

Det store midtbanetalent har stadig sin førsteholdsdebut til gode i Chelsea, men imponerede meget i sin tid i brasiliansk fodbold, inden han tog skiftet til Premier League.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik