Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter, hvor flere interessante kontraktforlængelser er under opsejling.
Den 28-årige engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford er tæt på at underskrive en ny kontrakt hos Everton. (Times)

Chelsea ønsker at sælge deres lokale midtbanespiller Mason Mount til sommer. Den 24-årige englænder har et år tilbage af sin kontrakt til sommer, men Chelsea vil dog kun forsøge at sælge ham, hvis de ikke lykkedes med at forlænge hans kontrakt. (Athletic)

Arsenal har indledt kontraktforhandlinger med deres 30-årige schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka, som er meget opsat på at blive hos ”The Gunners.” (90min)

Liverpool er interesserede i RB Leipzigs brandvarme 21-årige kroatiske midterforsvar Josko Gvardiol. (Fabrizio Romano)

Manchester United vil arbejde på nye kontraktforlængelser på backpladserne. Det drejer sig om den 27-årige englænder Luke Shaw samt deres 23-årige portugisiske højreback Diogo Dalot. De har begge præsteret tilfredsstillende nok til, at klubben vil forlænge med dem, men det forventes, at en række andre spillere vil blive solgt i sommertransfervinduet. (Football Transfers)

Leicester overvejer at hente Borussia Dortmund 27-årige tyske midtbanespiller Mahmoud Dahoud på en fri transfer til sommer. (Leicester Mercury)

Den tidligere engelske landsholdskeeper Ben Foster fortryder ikke, at han takkede nej til tilbuddet om at træde ud af sin pension for at spille for Newcastle. 39-årige Foster kunne da ellers med stor sandsynlighed have spillet den kommende Carabao Cup-finale, hvor Newcastles førstemålmand Nick Pope har karantæne. (Talksport)

Newcastles 28-årige kantspiller Ryan Fraser træner i øjeblikket med klubbens U21-hold, og det tyder på at skotten, som har været meget langt fra spilletid, vil forlade klubben til sommer. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER