Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Avis: PSG er parate til at sluge Tuchel-kameler

Paris Saint-Germain er efter sigende parate til at indrømme, at det var en fejl at fyre Thomas Tuchel – og genansætte tyskeren.
Trænersædet ser ud til at blive varmere og varmere under Christophe Galtier i Paris Saint-Germain, mens interessen for den franske hovedstadsklubs tidligere træner Thomas Tuchel synes at være genoplivet. Tuchel, der fik sit trænergennembrud i Borussia Dortmund, blev fyret i Paris i julen 2020, og mindre end en måned senere blev Chelsea-manager.

Tuchel blev dog fyret i Chelsea i september 2022 og har siden taget en pause fra trænergerningen, som han tilsyneladende er parat til at genoptage. Hvis det står til ”Les Parisiens”, kan det meget vel komme til at foregå i den franske hovedstad.

Evening Standard mener således at vide, at PSG er parate til at genansætte Tuchel, efter en tvivlsom måned, hvor den pengestærke klub har tabt den første af to Champions League-ottendedelsfinaler til Bayern München og er blevet slået ud af Coup De France af Marseille.

Galtiers tropper vendte ganske vist et truende nederlag til Lille til en sejr – takket være sene scoringer af Kylian Mbappé og Lionel Messi – men sportsdirektøren Luis Campos’ tålmodighed synes at være sluppet op.

Det kommer ifølge Evening Standard til at kræve en pæn portion overtalelse at få Tuchel tilbage i den parisiske fold, men den tyske træner kommer i så fald til at arbejde under Campos og ikke Leonardo, som var sportsdirektør i klubben, da Tuchel blev fyret. De to udviklede efter sigende et betændt forhold til hinanden.

Tuchel vil ifølge den engelske avis kræve at blive beskyttet mod klubbens magtfulde spillere, mens han ydermere vil forlange at få lov til at fokusere på trænergerningen uden for megen indblanding i aktiviteterne på transfermarkedet.

Noget kunne dog tyde på, at der er langt til en parisisk genansættelse af Tuchel, som tilsyneladende ikke har travlt med at blive træner igen. Han har efter sigende afvist tilbud fra mindst en midterklub i Premier League, fordi han er indstillet på at stå i spidsen for et hold med titelambitioner i en af Europas fem største ligaer. Det lever PSG ganske vist op til, men en genansættelse afhænger tilsyneladende af, hvor mange kameler den franske hovedstadsklub er parat til at sluge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER