Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Investorer fra Qatar byder snart på engelsk topklub

Qatar har længe forsøgt at udvide deres tilstedeværelse på den europæiske fodboldscene, og nu har en gruppe investorer fra olielandet angiveligt set sig varme på en af verdens største fodboldklubber.
Siden Glazer-familien satte Manchester United til salg, har der været mange rygter om potentielle købere af klubben, men nu skulle en investeringsgruppe med direkte forbindelser til Qatars royale familie altså snart være klar med et bud, det skriver Sky Sports.

Denne gruppe investorer skulle ifølge Sky Sports være blevet kontaktet af Glazer-familien i 2022, hvor de nuværende ejere af Manchester United forhørte sig om, hvorvidt folkene fra Qatar var interesserede i at købe klubben, og det ser nu ud til, at et bud er lige på trapperne.

Men billigt bliver det ikke, og Manchester Uniteds amerikanske ejere skulle angiveligt forlange i omegnen af 45 milliarder kroner for at sælge klubben. Buddet fra Qatar-investorerne skal afsendes inden fredag, hvor der er sidste frist for at byde på kæmpeklubben.