Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

FC Midtjylland 1 & 2

Hvor godt er den midtjyske trup rustet til et forår med Europa League samt drabelige kampe om at nå med i top-6-slutspillet? Få et bud på det her.
FC Midtjyllland har fået en fin indledning på foråret, hvor de i sidste uge fik et flot 1-1-resultat i Lissabon, hvorefter de i mandags bankede lokalrivalerne Viborg FF med 4-0. De er dermed rykket op på 4. pladsen i Superligaen, og spiller i aften om videre deltagelse i Europa League, når Sporting gæster MCH Arena.

FCM har mistet et par markante spillere i januar-transfervinduet i form af Anders Dreyer og Evander, men klubben har dog også hentet nyt blod til truppen. Så hvor stærkt står ”Ulvene” egentlig rustet til den afgørende slutfase af sæsonen? Indkast.dk giver dig her et bud på et muligt første- og andethold for FC Midtjylland. For hvis dette er deres idealopstilling:

Lössl
Andersson, Sviatchenko, Gartenmann, Paulinho
Martinez, Olsson, Ashour
Isaksen, Selmani, Byskov

Så kunne FC Midtjylland 2 se sådan her ud:

Olafsson
Thychosen, Dalsgaard, Juninho, Bak Jensen
Gigovic, Sørensen, Simsir
Chilufya, Heiselberg, Brumado

Spillere der ikke er blevet plads til, er blandt andet Charles og den omdiskuterede Pione Sisto. Er I enige i startopstillingerne, eller bør de se anderledes ud? Og er trupbredden mon stærk nok på heden til, at de kan nå at kæmpe sig tilbage i Superligaens topstrid?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER