Fodbold nyheder

Victor Osimhen slår Ronaldo-rekord

Af Kent Christensen

Denne sæsons helt store Serie A-stjerne, Victor Osimhen, scorede to flotte mål i weekenden mod Spezia – hvoraf det ene var et rekordmål.
Article image
Det var nok de færreste, der havde set en Napoli-dominans i det omfang, som vi ser det nu – før sæsonstarten. De lyseblå tropper spiller med masser af kampgejst og har hidtil et forspring i den italienske liga med 13 point ned til Inter på andenpladsen – Napoli topper Serie A med 56 point efter 20 kampe.


En af nøglespilleren på holdet har helt sikkert været den 24-årige nigerianer, Victor Osimhen, der står noteret for 16 Serie A-mål på bare 17 kampe – han er altså også at finde øverst på ligaens topscorerliste, hvor hans georgiske angrebskammerat, Khvicha Kvaratskhelia, er at finde på femtepladsen med otte mål og ni assists.

Begge Napoli-hovedpersoner kom på måltavlen søndagens opgør mod Spezia, hvor Victor Osimhen, der er rygtet til Manchester United, også slog en rekord for højeste header-mål, da han kom hele 2.58 meter til vejrs – som er præcis to centimeter mere end den tidligere rekord, som Cristiano Ronaldo var indehaver af, da han spillede for Juventus.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik