Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester United vil undersøge muligheden for at sælge Anthony Martial, Harry Maguire og Alex Telles til sommer, da klubben forsøger at gøre plads til en ny angriber i form af Tottenhams Harry Kane eller Napolis Victor Osimhen. (MEN)


Tottenham vil ikke sælge Harry Kane til en rivaliserende klub denne sommer. (Times)

Manchester United skal betale 997 millioner kroner for at hente den engelske midtbanespiller Declan Rice i West Ham, da klubben fik afvist et bud på 830 millioner kroner afvist sidste sommer. (Talksport)

Manchester United holder også øje med Atletico Madrids belgiske kantspiller Yannick Carrasco. (AS)

West Bromwichs Carlos Corberan rangere højt på Leeds´ liste over mulige erstatninger for fyrede Jesse March. (Guardian)

West Bromwich har afvist tilnærmelser fra Leeds og vil have Corberan til at underskrive en ny kontrakt for at skræmme interesse væk. (Football Insider)


Southamptons ejere diskuterede fremtiden for manager Nathan Jones efter lørdagens 3-0-nederlag til Brentford, men forventes at støtte ham indtil videre. (Talksport)

Den tidligere Southampton-manager Ralph Hasenhüttl er den førende kandidat til det ledige trænersæde i tyske Hoffenheim, som har taget afsked med Andre Breitenreiter. (Sky Sport Germany)

Chelsea har scoutet Portos portugisiske målmand Diogo Costa, da de undersøger muligheden for at styrke målmandsposten til sommer. (90min)

Den tidligere Newcastle-manager Steve Bruce afviste muligheden for at stå i spidsen for Wigan efter Championship-klubbens fyrring af Kolo Toure. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik