Sevilla
J. Alba (58), Gavi (70), Raphinha (79)
Daniel Fisker

Barca udnyttede Sevilla-kollaps

FC Barcelona kom langsomt fra start i søndagens sene La Liga-kamp mod Sevilla, som i første halvleg leverede et solidt stykke forsvarsarbejde, men forsvaret kollapsede i anden halvleg.
Der var kun spillet knap tre minutter af søndagens sene La Liga-kamp, før en skadet Busquets måtte tilses – inden han blev udskiftet – og skadespausen sugede tilsyneladende tempoet ud af kampen. Der blev således ikke sendt et eneste skud afsted mod målet i kampens første 10 minutter.

FC Barcelona begyndte dog langsomt at nærme sig Sevilla-feltet, hvor Bono i Sevilla-målet snart skulle blive sat på arbejde – først af et hælskud af Gavi og herefter af et kraftfuldt skudforsøg fra Lewandowski, som den marokkanske målmand formåede at parere.

Bono stod i det hele taget en god første halvleg, hvor det velspillende Sevilla-forsvar formåede at forhindre værterne fra Barcelona i at komme foran. Den catalanske storklub begyndte ganske vist at finde plads at angribe på, men første halvleg endte målløst.

Alba begyndte anden halvleg med at forsøge at finde Lewandowski med et indlæg, som den polske angriber dog misbrugte, og herefter tog Alba sagen i egen ånd, da han – efter knap en times spil – scorede til 1-0 for Barca.

Sevilla gik fra at spille med fem forsvarsspillere til at spille med fire spillere i bagkæden i jagten på en udligning, men det var forhåndsfavoritterne fra Barca, som tilsyneladende insisterede på at score kampens anden mål – og det formåede Gavi, som pludselig stod helt fri ved den fjerneste stolpe, da der var 20 minutter tilbage af kampen.

Lewandowski var tæt på at finde vej til netmaskerne igen få minutter senere, men denne gang var heldet heller ikke med den polske målmaskine. Heldet – eller rettere sagt timingen – var dog med Raphinha, da Alba fandt den tidligere Leeds-spiller, som var løbet i en helt fri position lige foran Sevilla-målet, og dermed var der lukket og slukket på Camp Nou.