Fodbold nyheder

Italien: Serie A
FT
1 - 0
(1 - 0)
Inter
Milan
L. Martínez (34)

Lautaro Martínez lynede – igen – i Derby di Milano

Af Daniel Fisker

Lautaro Martínez var kommet på tavlen i de sidste to Inter-sejre over AC Milan, inden det søndag aften gik løs igen, og tredje gang blev også lykkens gang for den argentinske måltyv
Article image
Der var ikke spillet mange minutter af søndagens Derby di Milano, før Martínez for første gang tvang AC Milan-målmanden Tatarusanu til at hive en god redning op af hatten, og da der var spillet godt og vel ti minutter af søndagens derby, headede den argentinske angriber tæt forbi stolpen.


AC Milan var således på hælene i kampens begyndelse, hvor Kjær havde travlt med at kommandere rundt med forsvarskollegaen Gabbia og målmanden Tatarusanu, mens det sidste medlem af forsvarstrioen, Kalulu, var mere optaget af at mundhugges med Martínez.

Martínez fortsatte dog med at være allestedsværende i forbindelse med Inters mange angrebsforsøg, så derfor befandt argentineren sig også i feltet, da Calhanoglu sendte bolden derind fra frisparkspletten på højrekanten. Bolden prellede af på Kjær, inden Martínez kunne heade bolden i netmaskerne på få meters afstand.

I første halvleg havde Inter siddet tungt på bolden, og der havde været tale om envejstrafik mod AC Milan-målet, og boldbesiddelsesstatistikken ændrede sig ikke, da anden halvleg startede. Pioli forsøgte dog at ryste AC Milan-posen i pausen, hvor Diaz blev skiftet ind, inden AC Milans offensive trumfkort, Leao, blev sendt i aktion 10 minutter senere.

Den portugisiske venstrekant havde dog ikke været på banden i mange minutter, før han så gult, fordi han gav Barella en blodtud. Lukaku fandt ganske vist vej til netmaskerne, da der var knap ti minutter tilbage af derbyet, men en brydekamp med indskiftede Thiaw betød, at kampens dommer allerede havde blæst i fløjten, inden bolden røg over målstregen.

Kjær blev udskiftet til fordel for angriberen Rebic, da der var spillet 86 minutter, men den sene, offensive satsning gav ikke pote for Pioli. Martínez formåede dog heller ikke at lukke og slukke i derbyet, da han ellers sneg bolden under Tatarusanu. Lukaku headede bolden videre, og både argentineren og Barella gik efter bolden, men begge Inter-spillere var tilsyneladende offside, da Lukaku headede bolden videre.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik