Fodbold nyheder

Rasende Klopp til journalist:
Jeg foretrækker ikke at svare dig

Af Philip Dar

Liverpool-manager Jürgen Klopp er alt andet end tilfreds med The Athletic-journalist James Pearce
Article image
Efter lørdagens nederlag til Wolverhampton, skulle Liverpool-manager Jürgen Klopp møde pressen, selvom det nok ikke var hans største ønske på det tidspunkt. De fremmødte journalister blev mødt af en kortfattet og småsur tysk manager, som ikke havde meget tilovers for situationen.


Helt galt gik det, da spørgerunden var nået til The Athletic-journalisten James Pearce, som dækker Liverpool fast og dermed har skrevet mange artikler om klubben førhen. En af disse artikler, er tydeligvis ikke faldet i god jord hos Klopp

- Det er meget svært at snakke med dig for at være ærlig, jeg ville faktisk foretrække at lade være. Du ved hvorfor, for alle de ting, som du har skrevet. Hvis nogen andre vil stille samme spørgsmål, skal jeg nok svare, sagde Klopp til Pearce, da journalisten havde spurgt ind til Liverpools forberedelser før kampe og den generelle mentalitet på holdet.

Det vides ikke hvilken artikel, som Klopp referere til, men tyskeren raseri er et tydeligt udtryk for frustrationen i og omkring Liverpool i øjeblikket.
Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik