C. Dawson (12), R. Neves (71)
J. Matip (5)
Andreas Wohlers-Herbert

Liverpools katastrofale sæson fortsætter

Liverpool har haft en frygtelig sæson, og de dårlige takter fortsatte i dag, da Jürgen Klopps mandskab måtte se sig slået komfortabelt af ulvene fra Wolverhampton, der før kampen mod Liverpool lå under stregen i Premier League.
Wolverhampton tog lørdag imod formsvage Liverpool på Molineux, og der skulle ikke gå mere end fem minutter før, at bolden lå inde bag Alisson i Liverpool-målet. Et indlæg fra sydkoreanske Hwang Hee-chan ramte Liverpools Joel Matip på låret, og så sejlede indlægget ellers ind i målet via stolpen.

Blot seks minutter senere var den gal igen, da Matheus Cunha kom først på en løs bold efter et Wolverhampton-frispark og sendte et tilsyneladende ufarligt indlæg ind i feltet. Joe Gomez skabte kaos i Liverpool-forsvaret ved at pande bolden direkte ind i hovedet på Wolves´ Max Kilman, hvis afrettede hovedstød landede for fødderne af nyindkøbet Craig Dawson, der med stor selvtillid bragede bolden ind bag en magtesløs Alisson i målet.

Resten af første halvleg var kendetegnet ved usikkert forsvarspil og fejl i opspillet for Liverpool, og dermed gik de to hold til pause med stillingen 2-0 i hjemmeholdets favør, hvilket i den grad var fuldt fortjent. I anden halvleg startede Liverpool bedre, og de kom da også frem til nogle gode muligheder. Liverpool dominerede boldbesiddelsen, og Wolverhampton var i flere perioder presset helt i bund.

En af Liverpools bedste muligheder kom, da Trent Alexander-Arnold lagde en vidunderlig aflevering i dybden til Darwin Nunez, der med en flot førsteberøring tog bolden med sig. Han fik dog ikke lige så meget kvalitet i afslutningen, der susede direkte ind i favnen på Wolves-keeperen Jose Sa, der let parerede bolden ud til et hjørnespark.

Liverpool havde flere udmærkede muligheder, men i sidste ende var det Wolves, der drog fordel af modstanderens høje pres. Et kontraangreb, der blev sat i gang af en god stikning fra Joao Moutinho, endte ude hos Adama Traore på højrekanten, der med en simpel aflevering på tværs i feltet spillede Ruben Neves helt fri. Den portugisiske midtbanemand fik taget bolden med sig, og så kunne han ganske let rulle bolden ind i nettet bag Liverpools verdensklasse-keeper, der igen ved dette mål var fuldstændig chanceløs.

Kampen ender fortjent 3-0 til Wolverhampton, der med sejren sniger sig op på en øjeblikkelig femtendeplads, mens Liverpool forbliver på Premier Leagues tiendeplads. Liverpool har lige nu ti point op til Newcastle, der indtager den eftertragtede fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons Champions League.