Andreas Wohlers-Herbert

Stjernespiller får frataget anførerbindet

Den slovakiske stjerneforsvarsspiller Milan Škriniar mister anførerbindet i sin klub Inter. Det sker efter, at slovakken har skrevet kontrakt med PSG, hvor han tiltræder i starten af næste sæson.
Den italienske topklub Inter har valgt at fratage deres forsvarskrumtap Milan Škriniar anførerbindet, efter at den slovakiske landsholdsspiller har skrevet kontrakt med franske PSG, det melder Fabrizio Romano på Twitter. Milan Škriniar skifter på en fri transfer til de franske mestre til sommer.

Milan Škriniar var faktisk tæt på at skifte til PSG allerede i januar, men klubben fra Paris og slovakkens italienske arbejdsgiver kunne ikke blive enige om en pris. Men nu har Inter altså taget konsekvensen af, at Milan Škriniar har valgt at skifte klub til sommer.

Slovakken har spillet 27 gange for Milano-klubben i denne sæson, og forsvarsspilleren har været en yderst populær skikkelse i Inter, siden han kom til klubben fra Sampdoria i 2017. Milan Škriniar er også noteret for 58 landskampe for Slovakiet, og hans kontrakt med PSG kommer angiveligt til løbe indtil 2027.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER