Philip Dar

Torsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Arsenal holder øje med den 22-årige Chelsea-kantspiller, Callum Hudson-Odoi, som øjeblikkeligt er på leje hos Bayer Leverkusen. (Guardian)

Everton undersøger muligheden for at hente den ghanesiske angriber Andre Ayew, som forventes at ankomme til Storbritannien til forhandlinger om en fri transfer. Nottingham Forest kan også være interesseret i at hente den 33-årige angriber. (Mail)

Everton kan også være interesseret i at hente den tidligere Real Madrid-midtbanespiller Isco, som er tilgængelig på en fri transfer. (Times)

Everton fik afvist et Deadline Day-bud på den 31-årige colombianske Atalanta-angriber Duvan Zapata. (TeamTalk)

Everton forsøgte sig angiveligt med 14 forskellige spillere på Deadline Day. (Express)

Chelseas engelske venstreback Ben Chilwell er blandt Manchester Citys mål til sommer, hvis portugisiske Joao Cancelo ikke vender tilbage fra sin lejeaftale i Bayern München. (Times)

Chelseas ejere vil ikke kræve øjeblikkelige resultater fra manager Graham Potter efter klubbens store januar-køb. (Guardian)

Chelsea forventes at hente endnu en spiller i form af den engelske angriber Jimmy-Jay Morgan på 17 år, som kommer til fra Southampton. (Sun)

Chelseas marokkanske kantspiller, Hakim Ziyech, sendte desperate tekstbeskeder til klubejer Todd Boehly, da han forsøgte at gennemføre et udlån til Paris Saint-Germain. (Mirror)

Leeds afviste muligheden for at hente den engelske forsvarsspiller Axel Tuanzebe på leje fra Manchester United før januar-vinduets lukning. (The Athletic)

Liverpools brasilianske angriber, Roberto Firminos agent tror på, at forhandlingerne om en ny kontrakt forventes at være afsluttet i slutningen af februar. (Sky Germany)