Fodbold nyheder

Medie:
Ny bejler til Bellingham melder sig på banen

Af Andreas Wohlers-Herbert

Ifølge det tyske sportsmedie Bild, så skulle Newcastle havde smidt deres navn i puljen i forhold til at lokke Jude Bellingham væk fra Dortmund til sommer.
Article image
Engelske Jude Bellingham er en yderst eftertragte herre, og klubber som Liverpool, Manchester City og Real Madrid har længe været sat i forbindelse med teenageren fra Borussia Dortmund. Men nu skulle den nyrige Premier League klub Newcastle angiveligt også havde meldt sig ind i kapløbet om et af verdens største talenter.


Den eftertragtede midtbanespiller skulle angiveligt favorisere et sommerskifte til Liverpool, men med Newcastles nylige økonomiske og sportslige succes, så kan det ikke udelukkes, at den engelske landsholdsspiller ville kunne lokkes til den nordengelske storklub. Især med henblik på, at det lige nu ligner, at Newcastle skal spille Champions League i næste sæson, hvorimod Liverpool i øjeblikket ligger helt ude for de europæiske pladser.

Det forventes, at Jude Bellingham kommer til at koste over en milliard danske kroner, og der er ingen tvivl om, at Newcastle har midlerne til at smide en gigantisk pose penge i Borussia Dortmunds retning. Om det bliver Newcastle, Liverpool eller en helt tredje destination, så lader det i hvert fald til, at Jude Bellingham foretrækker at fortsætte karrieren i Premier League.

Mere om Jude Bellingham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik