Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Stefan Tonim Nielsen

Arsenal forbereder kæmpe bud på Caicedo

Arsenal har længe været rygtet til en stor handel af Caicedo, og nu virker det til, at Arsenal forbereder et stort bud på Brighton-spilleren.

Moisés Caicedo har længe været heftigt rygtet til Arsenal, men ifølge flere engelske medier har Brighton afvist de første to bud fra Arsenal. Først skulle Arsenal angiveligt have budt et beløb med bonnuser på ca. 530 millioner kroner, hvorefter Arsenal skulle have budt ca. 592 millioner kroner. Dog skulle Brighton også have afvist dette bud. Derfor ville et nyt bud skulle være stort.

Arsenal forbereder angiveligvis et bud på Caicedo, der overgår klubrekorden fra 2019, hvor klubben brugte 609 millioner kroner på Nicolas Pepe. Brighton skulle nemlig være villig til at give slip på spilleren, men for at det skulle ske, skulle Arsenal betale en pris tættere på 80 millioner pund, altså ca. 676,5 millioner kroner.

Efter Thomas Parteys skade i fredags, er Arsenal angiveligt blevet endnu mere desperate for en løsning til midtbanen. Med både Elnenys og Parteys skader har Arsenal travlt med at finde en erstatning, da transfervinduet lukker tirsdag d. 31. januar.

Arsenal ligger i øjeblikket på førsteplads i ligaen med 50 point og en fempoints føring over rivalerne, Manchester City. En føring der evt. kan ende på otte point, da Arsenal har en kamp til gode over de forsvarende mestre fra Manchester.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER