Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Få det sidste nye fra det engelske her på dagen før at transfervinduet smækker i. Hør blandt andet nyt om Fernandez, Caicedo, Hincapie og Shelvey.
Chelsea har genåbnet dialogen med Enzo Fernandez fra Benfica, og ”The Blues” håber på at lande en aftale med den 22-årige midtbanespiller inden transfervinduet lukker i morgen. (Telegraph)

Fernandez er desuden selv meget motiveret for allerede at skifte til London-mandskabet i januar, og han håber på, at Benficas præsident Rui Costa accepterer handlen. (Record)

Brighton har afvist et bud fra Arsenal på deres eftertragtede ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo. Buddet fra ”The Gunners” var på 551 millioner kroner samt 42 millioner kroner i diverse bonusser. (Athletic)

Tottenham har afsendt et bud på den ecuadorianske midterforsvar Piero Hincapie fra Bayer Leverkusen. Buddet på den 21-årige forsvarsspiller er omkring 186 millioner kroner. (Bild)

Nottingham Forest er meget tæt på at forstærke sig med den 30-årige midtbanespiller Jonjo Shelvey fra Newcastle. (Telegraph)

Tottenham arbejder på at lave en aftale med Birmingham-midtbanespilleren Jobe Bellingham. Den blot 17-årige englænder er lillebror til den engelske landsholdsprofil Jude Bellingham. (Football Insider)

Everton er opsatte på at købe en ny angriber, og derudover vil de meget gerne have fat i den 27-årige brasilianske forsvarsspiller Rodrigo Becao fra Serie A-mandskabet Udinese. (Mail)

Everton har derudover afvist et bud fra PSV Eindhoven på deres 20-årige centrale forsvarsspiller Jarrad Branthwaite. (Mail)

Newcastle er blevet enige med West Ham omkring en overgangssum for den 21-årige skotske højreback Harrison Ashby. 25 millioner kroner skulle angiveligt være det beløb, som de to Premier League-mandskaber er nået til enighed om. (Times)

Fulham har afholdt samtaler med Sheffield United omkring en mulig handel af den 24-årige midtbanespiller Sander Berge, som også har været sat i forbindelse med Newcastle. (90min)

Fulham er desuden i mere seriøse forhandlinger med Torino omkring deres 26-årige serbiske midtbanespiller Sasa Lukic. (Athletic)

Brighton har gennemført transferen af det svenske stortalent Yasin Ayari, og den 19-årige midtbanespiller skifter fra AIK for en transfersum på 44 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

Aston Villa overvejer at forstærke truppen med en lejespiller, inden transfervinduet lukker i morgen. Villas manager Unai Emery ønsker at få tilføjet en erfaren angriber til sit mandskab, efter at klubben for nyligt solgte deres 30-årige engelske angriber Danny Ings til West Ham. (Express and Star)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER