Andreas Wohlers-Herbert

Medie: PSG lurer på talentfuld Lyon-spiller

Den franske topklub PSG har ifølge det franske fodboldmedie Foot Mercato intentioner om at hente den 19-årige Rayan Cherki i Lyon.
Med en frontlinje der allerede tæller Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe skulle man ikke tro, at PSG skulle have brug for forstærkninger i det geled. Men klubben fra Paris skulle angiveligt være ude efter det franske stortalent Rayan Cherki, der i øjeblikket florerer på den offensive midtbane hos PSG´s konkurrenter Lyon. Det melder fodboldmediet Foot Mercato, og transferguruen Fabrizio Romano stemmer i på Twitter, hvor han bekræfter PSG´s interesse i den dygtige offensivspiller.

Et køb af Rayan Cherki er formentlig med blik på fremtidssikring af parisernes angreb, hvor både Neymar, men især også Messi, må formodes ikke længere at have deres bedste år foran dem. Rayan Cherki, der først fylder 20 til august, må derimod siges at være en fremtidens mand i fransk fodbold.

Den talentfulde midtbanemand har optrådt 16 gange for Lyon i denne sæsons Ligue 1, hvor det er blevet til et enkelt mål og tre assist. Han har desuden også spillet kampe for diverse franske ungdomslandshold, men har stadig sin seniordebut for Didier Deschamps mandskab til gode.