Fodbold nyheder

Monaco-boss er blandt favoritterne til jobbet som sportsdirektør i Liverpool

Af Andreas Wohlers-Herbert

Liverpool har muligvis fundet deres nye sportsdirektør i form af den 41-årige englænder og tidligere spiller Paul Mitchell.
Article image
Den nuværende sportsdirektør i Liverpool, Julian Ward, stopper til sommer. Derfor skal den engelske topklub naturligvis have fundet en erstatning, og det har de måske allerede. Journalisten Jacque Talbot oplyser nemlig på Twitter, at Paul Mitchell, der i øjeblikket sidder som sportsdirektør i franske AS Monaco, var til stede på Anfield, til en kamp mod Southampton i november 2022.


Den 41-årige Paul Mitchell havde ikke selv nogen særligt spektakulær spillerkarriere, hvilket blandt andet også skyldes de skader, der tvang ham til at indstille karrieren i en alder af 27. Som sportsdirektør og rekrutteringschef, har han dog haft markant mere succes.

Paul Mitchell har nemlig været hos en række store klubber udover AS Monaco. Han har arbejdet hos klubber som Southampton, RB Leipzig og Tottenham, og hans liste af spillere, som han har været med til at rekruttere, er ganske imponerende. Listen tæller blandt andet navne som Sadio Mane, Heung-Min Son og Christopher Nkunku.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik