Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens internationale rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea bliver muligvis nødt til at udskyde planerne om at hente den franske højreback Malo Gust i januar, da Lyons præsident Jean-Michel Aulas siger, at han forventer, at spilleren forbliver i Frankrig i det mindste indtil sommer. (Football London)


Tottenham er overbevist om, at en aftale med Sporting Lissabon om Pedro Porro vil blive afsluttet i de kommende dage efter vanskeligheder i forhandlingerne om frikøbsklausulen. (90 min.)

Chelsea, Newcastle og Manchester United er alle interesserede i Inter Milan-forsvareren Denzel Dumfries. Inter Milan har sat et prisskilt på Dumfries, som lyder på 296 millioner kroner. (Gazzetta dello Sport)

Arsenal har fået at vide, at de skal betale Real Sociedad-midtbanespilleren Martin Zubimendis frigørelsesklausul på 446 millioner kroner, hvis de vil købe den 23-årige spanske landsholdsspiller i januar. (Times)

Bournemouth er interesseret i at hente Romas italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo. (Post)

AC Milan ønsker også at købe Zaniolo, men de har også den 25-årige franske angriber Allan Saint-Maximin fra Newcastle som et alternativ. (Sky Sports Italy)

Manchester United vil angiveligt byde 888 millioner kroner for Napoli-angriberen Victor Osimhen, men skiftet vil med stor sandsynlighed først gå igennem til sommer. (Soccer News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik