Andreas Wohlers-Herbert

Medie: Kasper Dolberg får selskab af landsholdskammerat i Hoffenheim

Ifølge det tyske sporstsmedie Kicker, så er Thomas Delaney på vej fra Sevilla til Hoffenheim på en lejeaftale.
Thomas Delaneys ophold i den kriseramte spanske storklub Sevilla har været alt andet end en succes, og nu ligner det da også, at den tidligere FCK-spiller er på vej til den tyske danskerkoloni Hoffenheim. Ifølge Kicker, så vil lejemålet vare indtil sommer.

I Hoffenheim vil Thomas Delaney være i selskab med tre andre danske spillere. Der er tale om Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Kasper Dolberg. Sidstnævnte er netop i dette transfervindue skiftet til Hoffenheim fra selvsamme Sevilla.

Det er dog ikke kun Bundesligaklubben, der viser interesse i den danske landsholdsspiller. FC København, Thomas Delaneys gamle klub, har nemlig også meldt sig ind i kampen om midtbanemanden, skriver B.T. journalist og transferguru Farzam Abolhosseini på Twitter. Ifølge ham, så er Thomas Delaneys lønkrav ikke et problem for FCK, men der skulle tilsyneladende være et stykke mellem københavnerklubben og Sevilla i forhold til, hvad det skal koste at leje Thomas Delaney i seks måneder.

Siden skiftet i 2021 er det blot blevet til 47 kampe for danskeren i Sevilla, og der har især været lang vej til spilletid i denne sæson. Den spanske storklub har haft en forfærdelig sæson, hvilket også resulterede i fyringen af nuværende Wolverhampton-manager Julen Lopetegui i oktober. Sevilla ligger aktuelt meget skuffende nummer 15 i den bedste spanske række.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER