Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Vidste du om...Wout Weghorst

Her er en række fakta, som du måske ikke vidste om Manchester Uniteds nye 9'er.
Manchester Uniteds nye hollandske angriber Wout Weghorst var ikke regnet som et stort fodboldtalent i sine unge dage, men alligevel har han fået sammensat en rigtig fornuftig karriere. Du gives her en række fakta om den store angriber - for vidste du følgende om Wout Weghorst:

- at han er 197 centimeter høj.

- at han har scoret 51 mål i 124 kampe i løbet af sin tid i den bedste hollandske række Eredivisie.

- at han har spillet 118 Bundesliga-kampe, hvori han har scoret 59 mål.

- at han fik debut for det hollandske U21-landshold den 14. oktober 2014, hvor han scorede det afgørende mål i en 5-4-sejr.

- at hans rating i FIFA 23 er 79.

- at han har tre brødre.

- at han fik debut for det hollandske A-landshold som 25-årig i marts 2018.

- at hans favorit-drikkevare er kaffe.

- at han kommer fra en velhavende familie, og hans familie var en af de rigeste i hjembyen Borne. Forældrene ejede andele af olie- og gasfirmaet Avia, og havde i udgangen af 2021 omkring 130 gasstationer fordelt udover hele Holland.

- at der ikke var mange, som troede på at Wout Weghorst kunne opnå en tilværelse som professionel fodboldspiller. Hans store størrelse gjorde, at han havde svært ved at styre sine bevægelser.

- at hans mor Astrid spillede en stor rolle i, at Weghorst’ fodboldkarriere fik et stort løft i hans ungdomsår. Moren var gode venner med konen til fodbolddirektøren i Willem II, Jan van Esch, og hun hjalp sin søn med at få en kontrakt i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER