Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Jannich Jønch

Antonio Conte vil ikke forhandle kontraktforlængelse lige nu, mens der er rift om Ziyechs underskrift. Her er mandagens engelske rygter.
Article image
West Hams midtbanespiller, Declan Rice, hælder til et skifte til Arsenal til sommer, hvor det også forventes, at Chelsea og Manchester United vil konkurrere om den 24-årige engelske landsholdsspiller. (Guardian)


Evertons hovedaktionær, Farhad Moshiri, har holdt møde med klubbens bestyrelse omkring manager, Frank Lampards, fremtid og mulige afløser for den tidligere engelske midtbanespiller. (Telegraph)

Den tidligere Burnley-manager, Sean Dyche, er ikke under overvejelse til jobbet på Goodison Park. (Mail)

Chelsea er stadig interesseret i Moises Caicedo, selvom de har fået afvist et bud på 466 millioner kroner for den 21-årige ecuadorianer af Brighton. (Football.London)

Wolverhampton har fortalt Liverpool, at de ikke har nogen intentioner om at sælge den portugisiske midtbanespiller, Ruben Neves, i denne måned. (Football Insider)

Tottenham-manager, Antonio Contes, kontrakt udløber til sommer og han er blevet tilbudt en ny, men han har bedt Tottenham om at sætte tilbuddet på standby, da han ikke ønsker at tænke på sin fremtid i øjeblikket. (Sky Sports)


Den belgiske angriber, Leandro Trossards, agent siger, at Tottenham også var i forhandlinger om at hente ham inden han skiftede til North-London-rivalerne fra Arsenal, som var mere opsatte på et skifte. (Mirror)

Roma har taget kontakt til Chelsea-wingeren, Hakim Ziyechs, agent og kan hente den 29-årige marokanske wing, hvis de sælger Zaniolo. (Sky Sports Italia)

Everton ønsker også at hente Ziyech for at hjælpe i deres kamp mod nedrykning og foretrækker at låne ham med henblik på at gøre skiftet permanent, hvis de bliver oppe. (Mail)

‘The Toffees’ håber på at fuldføre lånet med den hollandske angriber, Arnaut Danjuma, fra Villarreal senere i dag. (Fabrizio Romano)

Everton overvejer også at hente Sheffield Uniteds senegalesiske angriber, Iliman Ndiaye, for 127 millioner kroner. (Sun)

‘The Foxes’ planlægger nye samtaler med Stoke i denne uge, om en transfer for Harry Souttar efter det første bud på den 24-årige australske forsvarsspiller blev afvist. (Telegraph)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik