Kent Christensen

Kendt transferjournalist: Barça-angriber skifter til rivalklub

Den kendte transferjournalist, Fabrizio Romano, har for kort tid siden offentliggjort et skifte, der sender Memphis Depay til Atletico Madrid.
FC Barcelona ligner langt om længe et hold, der potentielt set kan være på vej tilbage til deres gyldne ære, som de var i for snart ti år siden, da Pep Guardiola blandt andre var med til at bane vejen for en årrække med titel-dominans. Sommeren-2022 bød på et hektisk transfervindue, hvor flere økonomiske regnskaber skulle gå op, for at kunne sammensætte en spillertrup, der kunne stå til rådighed for de næstkommende sæsoner.

Sandheden er stadig, at FC Barcelona står i en situation, hvor lønnedskæringer er aktuelle problemstillinger i klubben. Der skal sælges ud, og det seneste transferemne er altså den hollandske angriber, Memphis Depay, som ifølge transferjournalisten, Fabrizio Romano, nu skulle være på vej til rivalklubben – Atletico Madrid.

Forhandlingerne tog tid, og der var længe snak om spillerbyt mellem klubberne, som dog aldrig nåede til enighed. I stedet skulle det blive en transferaftale, der beløber sig til 22 millioner kroner og som holder Memphis Depay i Atletico Madrid frem til 2025.