Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Stefan Tonim Nielsen

PSG villige til at lade Liverpool købe verdensstjerne

Mbappé underskrev i maj 2022 en ny kontrakt for PSG, men klubben ville under de rigtige forhold være villig til at sælge ham til Liverpool.

Det første halve år af 2022 var Kylian Mbappés fremtid meget omtalt i medierne. Alle var sikre på, at den franske verdensstjerne ville skifte til Real Madrid, siden han var rygtet til klubben i flere år. Dog endte den 24-årige franskmand med at skrive under på en gigantisk kontraktforlængelse med den franske storklub. Kontrakten har, ligesom Mbappés fremtid, skabt mange rygter.

En af disse rygter er, at klubben ikke vil være villig til at sælge ham til Real Madrid i fremtiden. Dog ville døren, under visse omstændigheder, være åben overfor et muligt skifte til Liverpool. Dette skriver The Athletic. Ifølge mediet skulle PSG være villig til at sælge spilleren til Liverpool for en pris på ca. 2.976.000.000 danske kroner. Et transfer af den størrelse ville slå alle rekorder for en handel af en spiller. Beløbet er næsten tilsvarende det dobbelte af den pris, som PSG købte Neymar for i 2017.

Tilbage i 2017 fortalte Mbappé, at han havde været i kontakt med Liverpool før sit skifte fra Monaco til PSG. Derudover forklarede den franske stjerne, at hans mor var stor fan af den engelske klub. Ifølge Sport Bible ser Mbappé dog udelukkende sin fremtid hos det spanske storhold, Real Madrid.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER