Stefan Tonim Nielsen

Manchester United gemmer nr. 7 til en bestemt spiller

Nummeret, 7, har en speciel betydning i Manchester United, siden spillere som Ronaldo, Beckham og Cantona har båret nummeret.
Nummer 7 er et helt specielt nummer i Manchester United med mange store profiler bag, sidst har Cristiano Ronaldo båret nummeret for de røde djævle. Men når klubben forventer at hente Weghorst hjem i løbet af januar-vinduet, bliver det uden et tilbud om nummer 7, da nummeret er reserveret til en bestemt spiller.

Spilleren, som chefer i klubben har lovet nummeret til, er den portugisiske profil, João Félix. Dette skriver mediet, A Bola. Klubben håber at underskrive med Atlético Madrid-spilleren i dette januar-vindue. Ifølge flere engelske medier skulle dette ske gennem en låne-aftale med en evt. købsaftale efter låneperioden.

Portugiseren ønskes væk i Madrid-klubben, da han ikke har kunne finde sin kampform fra Benfica og det portugisiske landshold. Dette sker, efter Atlético Madrid købte spilleren for ca. 937 millioner kroner tilbage i 2019. Nu håber den spanske storklub at få så mange af de penge som muligt hjem gennem et salg af spilleren. Her har Manchester United spillet en stor rolle, da de er blevet rygtet til et køb af portugiseren flere gange over det seneste halve år.