Daniel Solving

Ny Brøndby-cheftræner: Det skal være den absolutte ambition for et Brøndby-hold

Brøndby kunne den 2. januar offentliggøre den nye træner i form af Jesper Sørensen.
Brøndbys gamle assistent-træner Jesper Sørensen er nu, efter et år som u-21 landstræner tilbage i Brøndby, men denne gang som cheftræner. Det kunne Brøndby offentliggøre på et pressemøde den 2 januar.

Jesper Sørensen har i podcasten Brøndbylyd sat ord på det udtryk, han ønsker Brøndby skal have på banen. Her spiller fansenes forventninger en rolle.

- Et Brøndby hold skal spille på en måde, så der er overensstemmelse mellem det fansene forventer at komme og se, og det de får leveret nede på banen. Det skal være den absolutte ambition for et Brøndby hold at spille sådan.

Brøndbys nye cheftræner vil have, at fansenes forventninger bliver opfyldt på stadion. Han vil spille offensivt fodbold med henblik på at angribe kampene og score det næste mål, fremfor at stille sig ned.

- Vi skal være et hold, der tør at gå ud og have modet til at åbne kampene op. Vi skal være et hold, der tør at gå ud og tage initiativet i kampen. Vores intention skal være, at vi skal gå ud og være det dominerende hold på banen. Vi skal være det hold der går ud for at angribe modstanderne. Vi skal være målsøgende og gå efter at score det næste mål, siger han til podcasten Brøndbylyd.

Jesper Sørensen tid som assistent-træner i Brøndby var succesfuld. Det blev til et dansk mesterskab. Nu får han chancen for at genvinde Superligaen, men denne gang som cheftræner.