Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Så er der nye engelske transferrygter på årets første dag. Jordan Pickford kan være på vej videre, og så har en ny kandidat meldt sig ind i kampen omkring Mykhailo Mudryks underskrift.
Article image
Ritzau-Scanpix
Aston Villa følger situationen omkring Jordan Pickford tæt. Den 28-årige Everton-keeper har endnu ikke fornyet sin kontrakt, og har kun lidt over et år tilbage af sin nuværende aftale med Merseyside-mandskabet. (Sun)


Chelsea er kun ”et skridt fra” at købe 21-årige Enzo Fernandez i Benfica. (Relevo)

Arsenal-emnet Mykhailo Mudryk har udtalt, at klubbens manager Mikel Arteta er en ”toptræner.” Alt imens har Chelsea også tilsluttet sig kapløbet omkring det ukrainske stortalent fra Shakhtar Donetsk. (Metro)

Tottenham har nu taget det første skridt i forhandlingerne med Sporting Lissabon-midtbanespilleren Marcus Edwards. ”Spurs” håber på at hente den 24-årige englænder tilbage til klubben – Edwards har tidligere været i klubbens ungdomsafdeling. (A Bola)

Tottenham er desuden tæt på at lukke en aftale med en anden Sporting Lissabon-spiller i form af Pedro Porro. De betaler angiveligt 294 millioner kroner for den 23-årige forsvarsspiller. (Star)

Der er i det hele taget stor aktivitet hos ”Spurs,” som også nu har meldt ud, at de er villige til at sælge deres 23-årige højreback Emerson Royal, efter at han har raget sig uklar med kollegaer på træningsbanen. (Football Insider)


Leeds United er tæt på at lukke en aftale med den 24-årige forsvarsspiller Maximillian Wober fra Red Bull Salzburg. (90 min)

Både Manchester United, Newcastle og Aston Villa er ude efter den 25-årige franske angriber Marcus Thuram. Men Borussia Mönchengladbach-spilleren ønsker dog allerhelst at skifte til Manchester United. (Bild)

Manchester Uniteds midtbanespiller Hannibal Mejbri er på radaren hos franske Marseille. Den 19-årige tuneser er i øjeblikket udlånt til Birmingham City. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik