Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Fredagens engelske rygter

Herunder følger fredagens engelske rygter
Manchester City er villige til at tilbyde godt 75 millioner kroner om året for AC Milan-angriberen Rafael Leao, hvis far har været i kontakt med Premier League-klubben. (Tutto Mercato)

Shakhtar Donetsks administrerende direktør, Sergei Palkin, fortæller, at forhandlingerne om den 21-årige ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk med Arsenal fortsætter, selv efter at The Gunners fik afvist et bud på 385 millioner kroner. (Team Talk)

Shakhtar Donetsks bruger Antonys sommerskifte fra Ajax til Manchester United som benchmark i forhandlingerne. Antony kom til De Røde Djævle for 600 millioner kroner. (Sky Sport)

Den tidligere administrerende direktør i Championsship-klubben Birmingham City, Xuandong Ren, siger, at både Manchester United og Chelsea forsøgte at hente Borussia Dortmunds og den engelske midtbanespiller Jude Bellingham i 2020, på trods af at de tilbød enorme lønninger. (Mail)

Chelsea har aftalt personlige vilkår med den 21-årige Monaco-forsvarer Benoit Badiashile (Transferjournalist Ben Jacobs)

Tottenham-manager Antonio Conte ønsker at hente den 20-årige Ecuador-forsvarer Piero Hincapie fra Bayer Leverkusen. (Tutto Mercato)

31-årige Jorginho ønsker at forlænge sin aftale med Chelsea, men lykkes det ikke vil han rykke til sin tidligere klub og Serie As tophold, Napoli. Et skifte kan allerede ske i januar. (Tutto Mercato)

Den anden Chelsea midtbane-profil, N’golo Kante, får formentlig en kontraktforlængelse inden for den nærmeste fremtid. Samtalerne om forlængelsen er påbegyndt. (Athletic)

Fulham er blevet tilbudt Romas hollandske forsvarsspiller Rick Karsdorp, da han er faldet i unåde hos manager Jose Mourinho. (Mail)

Det var ikke kun Liverpool og Manchester United, der bød på den hollandske VM-stjerne Cody Gakpo. Også Chelsea kom med et bud på den offensive spiller. (Eindhovens Dagblad)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER