Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Arsenal er nået til enighed om en aftale med den ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk, mens forhandlingerne om en pris stadig fortsætter med hans klub, Shakhtar Donetsk. (Nicolo Schira)


Tottenham og Liverpool er blandt en række Premier League-klubber, som er klar til at jagte den slovakiske forsvarsspiller Milan Skriniar, hvis kontrakt med Inter udløber efter sommer. (Teamtalk)

Arsenal er tæt på at nå til enighed om en ny kontrakt med den 21-årige brasilianske kantspiller Gabriel Martinelli. (Fabrizio Romano)

Tottenham følger Manuel Ugartes situation i Sporting, hvor den 21-årige uruguayanske forsvarsspiller har svært ved at nå til enighed om en ny kontrakt med den portugisiske klub. (Record)

Wolverhampton jagter en ny målmand, som skal konkurrere med portugisiske Jose Sa. (Express)

Aston Villa har åbnet forhandlingerne med Villarreal omkring en aftale om den hollandske kantspiller, Arnaut Danjuma. (Todofichajes)


Newcastle har åbnet forhandlingerne med Flamengo om en aftale med den 18-årige brasilianske midtbanespiller Matheus Franca. (Globo)

Tottenham er interesseret i at hente den 23-årige spanske højreback Pedro Porro i Sporting. (Football.London)

Den engelske landsholdskeeper, Jordan Pickford, vil gerne forlænge sin kontrakt i Everton og forhandlingerne om en ny aftale er i gang. (Liverpool Echo)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik