Fodbold nyheder

Vidste du om... Kevin De Bruyne

Af Niklas Gerster

Her får du flere detaljer om den stærke midtbanespillers liv.
Article image
Indkast.dk giver dig her en række lidt kuriøse fakta omkring den belgiske midtbanestjerne. For vidste du følgende om 31-årige Kevin De Bruyne:


- at han kunne have spillet for den lille afrikanske nation Burundi, hvor hans mor er fra.

- at han udover sit belgiske modersmål også taler flydende tysk, fransk og engelsk.

- at han selv har skrevet dele af sin selvbiografi ”Keep It Simple.” En bog om både hans personlige og professionelle liv fra 2014.

- at han var ambassadør for Special Olympics i 2014.

- at han elsker naturen, og bruger meget af sin fritid på gåture, hvor han observerer dyrelivet. Han er særligt glad for fugle, og har doneret penge til verdens største dyrereservat i Tyskland.


- at han var Liverpool-fan i sine unge år, og især så op til Michael Owen.

- at han har et voldsomt trofæskab. Hos Manchester City har han vundet fire Premier League-titler, en FA Cup-titel og fem engelske ligacup-titler. Derudover har han vundet den tyske pokalturnering samt både ligaen og pokalturneringen i Belgien.

- at han har rekorden som den hurtigste spiller til at lave 100 assists i Premier League. Denne nåede han i weekendens kamp imod Southampton i sin PL-optræden nummer 237. Han mangler dog 63 yderligere, hvis han skal overgå Ryan Giggs, som har rekorden for flest assists i alt i Premier League.

Mere om Kevin De Bruyne

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik