Anders Vestergaard

Torsdagens engelske rygter

Arsenal var ude efter United-forsvarer, og så kan en argentinsk VM-helt have sin fremtid på Old Trafford. Her er dagens engelske rygter
Arsenal var ude efter den argentinske forsvarsspiller Lisandro Martinez i sommer, men den 24-årige valgte i stedet at blive genforenet med den tidligere Ajax-træner Erik ten Hag i Manchester United. (Manchester Evening News)

Chelsea har indgået en aftale til en værdi af 17,5 millioner pund - svarende til godt og vel 150 millioner danske kroner - med Vasco da Gama om at hente den 18-årige brasilianske midtbanespiller Andrey Santos. (Metro)

Tottenham fører kampen om den 27-årige Juventus-midtbane Adrien Rabiot, som også gør sig på det franske landshold. (Corriere dello Sport)

Manchester United er interesseret i at hente den 30-årige Aston Villa-keeper Emiliano Martinez, som spillede en nøglerolle i Argentinas VM-triumf. (Football Insider)

Arsenals manager, Mikel Arteta, siger, at "transfervinduet er en mulighed", for at dække tabet af den brasilianske angriber Gabriel Jesus, som er ude i en længere periode med en knæskade. (Mirror)

Den tidligere Leeds United-angriber Raphinha - som spillede fem kampe for Brasilien ved VM i Qatar - står foran en mulig tilbagevenden til Premier League, da den 26-årige brasilianer ikke har formået at bide sig fast i sin første sæson i Barcelona. (Sport)