Daniel Fisker

Hollandsk profil om Manchester United: Jeg vil tænke over det

Transferrygterne sender i øjeblikket Cody Gakpo til Manchester United, og den hollandske VM-profil vil tænke over det, hvis ”The Red Devils” henvender sig.
Det uden ret meget tvivl største salgsemne i PSV Eindhoven hedder Cody Gakpo og er VM-aktuel for Holland. Venstrekanten har spillet hele sin fodboldkarriere i PSV, hvor han blev rykket op på førsteholdet i sommeren 2018.

I denne sæson har han været involveret i 21 mål i 14 kampe, mens han foreløbig har fundet vej til netmaskerne tre gange i de foreløbige fire VM-kampe, hvorfor han har cementeret sin status som en af de helt store VM-profiler.

VM-præstationerne har givet nyt liv til transferrygterne, som hovedsagelig sender Gakpo til Manchester United, men den hollandske hovedperson holder dog kortene tæt til kroppen – og dog.

- Det, der kommer til at ske, kommer til at ske, udtaler Cody Gakpo ifølge NRC.

- Hvis man har lyst til at skifte fra RKC (RKC Waalwijk, red.) til PSV, men klubben ikke henvender sig, så må man ikke gå i panik. Jeg tænkte på Manchester United, men det skete ikke. Jeg vidste ikke mere end det.

- Så begyndte jeg at tvivle. Leeds United henvendte sig. Skulle jeg skifte dertil? Nu venter jeg og ser.

- Jeg har ikke hørt fra Manchester United endnu. Hvis de henvender sig, så vil jeg tænke over det.

Det næste punkt på dagsordenen for Gakpos vedkommende er kvartfinalen mellem ”Oranje” og Argentina, som sparkes i gang fredag aften klokken 20.