Anders Steindorff Vad

Fremtiden er sikret for Marco – Nu venter Messi og Kimpembe

For få timer siden kom det frem at Marco Veratti har forlænget kontrakten med PSG
Den Italienske midtbane spiller Marco Veratti, har netop forlænget sin kontrakt med den franske storklub Paris Saint-Germain. Således skriver det franske dagblad Le Parisien. Ifølge dem har den 30-årige italiener og PSG indgået en aftale, som sørger for at han bliver i klubben frem imod 2026. Oprindeligt skulle hans kontrakt udløbe i 2024.

Meget tyder på at europamesteren Veratti, med sine 261 kampe for PSG bag sig, er en helt central nøglefigur i den parisiske storklub. Ligeledes skulle PSG også ifølge Le Parisien, arbejde hen imod at forlænge med både Messi og kimpembe. Og ifølge den franske avis, er denne snak også i fuld gang, for også at sikre at disse to nøglespillere forbliver i den blå og røde trøje.

Inden vinterpausen blev fløjtet af, har PSG lagt sig tung på førstepladsen i den franske liga Ligue 1, en liga som de fleste nok forventer at storholdet fra Paris vinder. Dog har det længe været drømmen for pariserne at vinde Champions League. Specielt her kan kontraktforlængelser med disse helt centrale nøglespillere kan være utroligt vigtigt, for deres videre færd mod et Champions League-trofæ.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER