Fodbold nyheder

Lewandowski afslører, hvad han hviskede til Messi

Af Kent Christensen

FC Barcelonas målmaskine, Robert Lewandowski, chattede med den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, Lionel Messi, efter kampen mellem Argentina og Polen, der endte 0-2 til Argentinas favør.
Article image
Det var en ekstremt betydningsfuld og altafgørende kamp, da Polen og Argentina i onsdagens mest besete kamp tørnede sammen - i kampen om at hente kvalifikationspoint til 1/8-delsfinalerne til VM i Qatar. Kampen blev spillet med argentinsk-dominans, og det blev derfor en sikker 0-2-sejr til Lionel Messi og Argentina.


Messi kom for første gang til VM-2022 ikke på måltavlen, hvor han ellers havde muligheden, da han brændte et straffespark mod den polske målmand, Wojciech Szczęsny. Efter kampen var produktionskameraet meget optaget af, hvordan den polske målmaskine, Lewandowski, og Messi ville interagere med hinanden, og det var også tydeligt, at de havde noget at snakke om, da kampen blev fløjtet af.

Robert Lewandowski afslørede efter kampen, hvad han havde talt med Messi om i et interview:

- Vi snakkede lidt, og det var sjovt. Jeg fortalte Messi, at han spillede mere defensivt end normalt, men nogle gange er det, hvad holdet har brug for.

Både Polen og Argentina kvalificerede sig til 1/8-delsfinalerne og vil spille henholdsvis d. 3- og 4-december.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik