Fodbold nyheder

Fransk landsholdsprofil:
Vil gøre alt for at vinde gruppen

Af Louis Andersen

Den franske landsholdsstjerne Aurelien Tchouameni ser ikke nogen grund til, at Frankrig skal tage let på opgaven med Tunesien, selvom holdet allerede er videre til ottendedelsfinalerne.
Article image
Det franske landshold vil ikke slække på opgaven når de i den sidste gruppekamp ved VM møder Tunesien. Det fastslår Aurelien Tchouameni på tirsdagens pressemøde ifølge L'Equipe.


- Vi er allerede videre, men vil gøre alt for at vinde gruppen. Der er flere millioner, der følger os fra tv og stadion, og vi vil gøre alt for at vise, at vi er klar til at vinde kampen. Tunesien er et meget, meget stærkt hold, og vi ved, det bliver en svær kamp mod et hold, som vil gøre alt for at vinde kampen, udtalte Tchouameni.

I ottendedelsfinalerne bliver første- og andenpladsen i gruppe D parret med første- og andenpladsen fra gruppe C, der udgøres af Polen, Argentina, Saudi Arabien og Mexico. Tchouameni forklarer, at det franske landshold ikke har nogen ønsker omkring, hvem de møder i knockoutfasen.

- Jeg har ingen præferencer om, hvem jeg gerne vil møde. Vi kigger kun på næste kamp og vil gå efter at vinde gruppen. Ottendedelsfinalerne er med de bedste hold, så uanset hvem vi møder, er det et stærkt hold. Om det bliver Polen, Mexico eller Argentina, skal vi nok være klar.

Frankrig kan gøre Danmark en stor tjeneste ved at slå Tunesien, da det med sikkerhed sender det danske landshold videre fra gruppen, hvis Danmark selv slår Australien. Onsdagens kampe i gruppe D spilles begge klokken 16:00 dansk tid.

Mere om Aurélien Tchouaméni

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik