Fodbold nyheder

Verden: VM
FT
2 - 0
(0 - 0)
Argentina
Mexico
L. Messi (64), E. Fernández (87)

Canelo Alvarez truer Messi:
Han må hellere bede til Gud om, at jeg ikke finder ham

Af Anton Kirkegaard

Messi hjalp Argentina med at slå Mexico, men det var ikke alle der var lige glade efter kampen.
Article image
Lionel Messis flotte mål var med til at give Argentina en 2-0-sejr over Mexico. Efter kampen cirkulerede der en video på sociale medier af et mexicansk flag på gulvet i Argentinas omklædningsrum.


Det var ikke alle der var glade for videoen, inklusiv “Canelo” Alvarez. “Canelo” er en mexicansk bokser og mestre i fire forskellige vægtklasser. Han regnes som en af de bedste boksere i moderne historie.

- Så du Messi rengøre gulvet med vores trøje og flag????, skriver “Canelo” på Twitter og fortsætter:

- Han må hellere bede til Gud om, at jeg ikke finder ham!! Ligesom jeg respekterer Argentina, skal han også respektere Mexico! Jeg taler ikke om landet som helhed, men bare om det bullshit, som Messi lavede.

- Det er én ting, at de er bedre end os, det er en anden ting at have respekt, siger Canelo til en reporter ifølge CNN.

I den omtalte video virker Messi ikke til at bevidst at være respektløs over for Mexico. Det synes Messis tidligere holdkammerat Sergio Aguero heller ikke.


- Hr. Canelo, du skal ikke lede efter undskyldninger eller problemer, for du kender vel ikke til fodbold og ved ikke, hvad der sker i et omklædningsrum. Trøjerne ligger altid på gulvet efter kampene er slut på grund af sved, og hvis man ser ordentligt efter, så gør han en bevægelse for at tage støvlen af og rammer den ved et uheld, skriver Aguero på Twitter.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik