Fodbold nyheder

Liverpool holder øje med spansk talent

Af Kent Christensen

En af Spaniens store unge stjerner ved VM er rygtet til Liverpool.
Article image
Liverpool har ikke lykkedes med at genfinde formen fra sidste sæson, hvor de var ganske tæt på at hive samtlige titler hjem, men i sidste ende ’kun’ endte med at vinde FA- og Carabao-cuppen. Et Champions League-finalenederlag til Real Madrid og et enkelt point efter Manchester City i Premier League gjorde, at Liverpool måtte gå til kende med at have misset muligheden for en ’quadruple’.


I denne sæson ser man storholdet på en sjetteplads i Premier League, hvor de er placeret hele 15 point bag Arsenal på førstepladsen. De er altså en skygge af sig selv, og af den grund har der været mange intentioner og meget snak om, at en forbedring af truppen kan være på vej. Seneste nyt går på, at Liverpool har et godt øje til Athletic Bilbao- og Spaniens unge angriber, Nico Williams.

Nico Williams spiller til daglig i Bilbao med sin storebror Inaki Williams, som er anfører i klubben. Nico har hidtil scoret fem mål i sæson 2022/23 for baskerlandsklubben. Den 20-årige spanier har også fået opmærksomhed fra store hold som Juventus og Manchester United, men ifølge kilder fra Fichajes, så har Liverpool de bedste chancer for at hente Nico Williams, som Jurgen Klopp har på sin transferønskeliste.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik