Fodbold nyheder

Messi tæt på skifte

Af Kent Christensen

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, Lionel Messi, er efter sigende tæt på et skifte til MLS-klubben Inter Miami.
Article image
Lionel Messi har i den grad oppet sit spil siden sidste sæson, da han i nuværende sæson har scoret 19 mål fordelt på alle klub- og landsholdskampe. Det har været tydeligt at se, at den lille argentiners ambitionsniveau og engagement er forøget, hvilket måske kan have noget at gøre med årets VM, som Messi vil gøre alt for at vinde.


I øjeblikket står den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder noteret for to mål efter argentinernes to første gruppekampe mod henholdsvis Saudi Arabien og Mexico. Intet tyder på et faldende præstationsniveau hos Lionel Messi, hvis kontrakt i PSG står til at udløbe til sommer – medmindre Paris-klubben lykkes med at forlænge den eftertragtede kontrakt.

Seneste nyt i Messi-transfersagaen lyder dog på, at den amerikanske MLS-klub, Inter Miami, står forrest i køen til at få en kontraktunderskrivelse i hus med den nu 35-årige argentiner – ifølge kilder fra Times Sport. Hvis skiftet fra PSG til Inter Miami bliver en kendsgerning, så vil det gøre Lionel Messi til den bedst-betalte fodboldspiller i MLS-ligaen.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik